Основата на всички човешки взаимоотношения е доверието! Ситуацията не е

...
Основата на всички човешки взаимоотношения е доверието! Ситуацията не е
Коментари Харесай

Той разрушил брака си с ДНК тест – жена му подала молба за развод, а синът не му говори

Основата на всички човешки взаимоотношения е доверието! Ситуацията не е по-различна в областта на околните връзки, където взаимното доверие е още по-подчертано, защото без него всички фамилни двойки от дълго време щяха да са се разпаднали.

Без доверие не остава нищо друго с изключение на непрекъсната ревнивост и кавги, които в дълготраен проект могат да създадат съжителството на двама души изцяло невероятно.

Мъж изпитал на личен тил какво става когато доверието в половинката е разтърсено, откакто почнал да подозира, че едно от трите им деца евентуално не е негово.

Отчаяният татко споделил подозренията си в обществените мрежи, защото в последно време станал подзорителен, че огромният му наследник наподобява напълно друго от останалите в фамилията. И той, и брачната половинка му са светлокожи и светлокоси, а синът е роден с мургава кожа и тъмна коса.

И колкото по-голям ставал синът, толкоз по-ясни ставали отличителните му черти.

Ситуацията се утежнява и от обстоятелството, че с жена си се преди 15 години на отмора в Турция, като на фона на еуфорията от внушителната почивка и изненадата от обстоятелството, че са дохвърчали от един град, незабавно се сближават.

След това почнали плевел разказ и след завръщането си в родината решили да заживеят дружно. Няколко седмици по-късно се оказало, че момичето е бременно и двойката решила да подпише.

„ Синът се роди мургав и тъмнокос, макар че и двамата имаме светла кожа и руса коса, само че тогава, от наслада, не придадох никакво значение на това и даже не мислех за това. Имаме още две дъщери, само че те са ярки представители на славянската външнпст “. – споделил историята си мъжът в обществените мрежи.

„ Жена ми един път ми сподели фотография на дядо си и най-големият ми наследник ненапълно наподобява на него, само че няма безусловно никакви характерности нито на мен, нито на фамилията ми. Всъщност той е изцяло друг от останалата част от нашето семейство. Затова взех решение да си направя тест за бащинство, с цел да се успокоя. Но жена ми го одобри с неприязън “, се споделя в обезверената обява.

Когато споделил концепцията за ДНК тест на брачната половинка си, в този миг фамилната идилия рухнала.

Но мъжът към този момент не можел да спи умерено и все пак решил да ревизира бащинството си.

Коментаторите се разделили на два лагера: едни подкрепили концепцията му, а други го посъветвали да не прекалява, тъй като даже и да се окаже, че детето не е негово, какво да прави с тези 14 години, в които момчето му е било наследник.

Резултатът от ДНК теста обаче удостоверил бащинството на мъжа, само че изцяло разрушил хармоничните му връзки със брачната половинка му.

„ Известно време си мислех, че ще се оправим, само че по-късно на жена ми й хрумна да се реалокира при родителите си с трите деца. Когато я попитах за какво – ме връхлетя гърмеж от страсти! Разочарованието й от мен, че се осмелих да се усъмня във верността й, доближи кулминационната точка си и тя сподели, че в никакъв случай няма да ми елементарни за това… ”, написа мъжът, мълчалив от реакцията на жена си.

Разбира се, той се опита да избави каквото още можело да се избави, само че скоро нещата се влошили дотам, че дамата подала молба за бракоразвод, а синът, който към този момент е на възраст, когато е невероятно да се потули очевидното, се отвърнал от него и спря да поддържа връзка.

„ Тя желае да се разведе с мен, тъй като стопирах да й имам вяра, тъй като се осмелих да загатна, че се пробва да показа непознато дете за мое. Тя сподели, че в никакъв случай няма да ми елементарни, че подложих сина ни на това. Дори не подозирах, че с тази постъпка мога да причиня толкоз доста несгоди на цялото си семейство “, признава мъжът, чиято история не била подмината от коментаторите:

„ Той не просто унижи жена си, той съобщи сина си! “ – възмутили се интернет потребителки.

„ Правилно си постъпил, че си разбрал  всичко. Едно е да отглеждаш непознато дете, умишлено да си взел такова решение, само че когато те вършат на простак, знаейки каква в действителност е действителността, това е друго! “ – парира мъжката половина от човечеството.

А вие по какъв начин мислите? Дали индивидът е имал причина да направи теста, или е направил една от най-големите неточности в живота си, правейки го?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР