Основането на ГЕРБ беше за европейското развитие на България. Нашите

...
Основането на ГЕРБ беше за европейското развитие на България. Нашите
Коментари Харесай

Скандал тресе държавата! ГЕРБ показаха с графики как ПП са финансирали Кремъл, Вебер е в шок

Основането на ГЕРБ беше за европейското развиване на България. Нашите другари – славното Съюз на демократичните сили беше от другата страна. Много пъти ме питаха за какво сме дружно със Съюз на демократичните сили. Съюзът на демократичните сили изведе България от комунизма и я поведе към пътя на евроатлантизма. Корупцията и кръговете направиха по този начин, че част от тази партия да се преобразува в други партии и силата на Съюз на демократичните сили понижа. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на конференция, на която специфичен посетител е Манфред Вебер.

„ За наслада, тогава се явихме ние и ползвайки мъдростта ни, в този момент сме дружно и продължаваме да вършим добрини за народа. Днес тук е ръководителят на европейската национална партия – най-голямата в Европа. Манфред Вебер, дружно с неговия секретар от прилежаща Гърция. Имаме напълно малко показване на нашата стратегия, тъй като сме малко старомодни и знаем, че една партия, която излезе пред обществото с документ и стратегия би трябвало да покаже на хората защо гласоподават “, добави той.

Борисов даде думата на енергийният специалист Делян Добрев.

„ До къде ни докара Промяната? До там, че единствено преди 2 дни по социология на „ Медиана “ 38% от хората в България споделят, че ще пестят от храна или топло. Или няма да си топлят добре домовете, или няма да се хранят добре “, сподели Добрев.

„ Има близо 1,5 млн. българи под линията на беднотия. Обещаха, че няма да има хора под линията на беднотия. Как стигнахме до тук? Ето я цената на газа. От 37 лева в последния ден на ръководство на ГЕРБ, в този момент е 250 лева Защо е толкоз скъпа? Заради схемата. Те отново купуват от „ Газпром “, само че по друга скица. Купуват от „ Газпром “ Румъния, който е благосъстоятелност на „ Газпром “ Швейцария, който пък е благосъстоятелност на „ Газпром “ Русия. Вече имаме отчети на ДАНС, които удостоверяват схемите “, добави той.

„ Асен Василев лобира да купуваме съветски петрол, който падна с 40%, обаче горивата в България се движат нагоре. Почнаха да падат, само че вместо 2,10, костват 3,50. С 3 милиарда лева ни ощетяват. На Иво Мирчев му е неловко да споделя “, сподели Добрев.

Украинският министър на външните работи пристигна в България в първия месец от войната и изиска българския парламент да го изслуша, с цел да каже какви са проблемите и да помоли за помощ. Знаете ли какво направи Народното събрание? Много ме е позор какво направи българския парламент – ръководещата коалиция гласоподаваха да не бъде позволен. Този човек пристигна в България, изиска да бъде изслушан и Промяната, която се маскира като проевропейска и проамериканска, не го позволи. Това е срамно деяние “, акцентира той.

Добрев сподели и графика, с която изясни по какъв метод Промяната е финансирала Кремъл.

„ 3,5 милиарда повече отиват за Кремъл. Стотици милиони изтичат през „ Газпром “ в Кремъл. Партията, която е проевропейска и прозападна се оказа партията, която работи най-вече за ползите на Русия в последните години. Доказваме го със статистика. Синьото е първите 6 месеца, а аленото е през 2022 година. Вносът от 2,9 милиарда става 7,1 милиарда при Промяната. Тук обаче няма 1 милиарда, които отиват в швейцарските сметки на „ Газпром “, разказа той.

„ Докараха страната до злополука, само че имаме решения “, съобщи той и разказа решенията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР