Осмото издание на международния архитектурен фестивал One Architecture Week стартира

...
Осмото издание на международния архитектурен фестивал One Architecture Week стартира
Коментари Харесай

One Architecture Week 2015 ви очаква в Пловдив до 27 септември

Осмото издание на интернационалния архитектурен фестивал One Architecture Week започва на 18 септември в Пловдив. Тази година уредниците са подготвили богата стратегия, ориентирана както към експертите, по този начин и към всички, които са любопитни да схванат повече за ролята на река Марица в града.

На реката е отдадена и главната галерия “При-общена река ” с кураторка Мерве Бедир, която може да бъде посетена в Тютюнев склад, ул. “Екзарх Йосиф ” 13. Експозицията включва  планове, произведения и изследвания на голям брой непознати и български създатели.В програмата на One Architecture Week са включени и голям брой концерти, спортни събития, професионални диспути и лекции на архитекти, кинопрожекции, детска стратегия и още поредност от събития. Допълнителна информация за тях можете да намерите на фейсбук страницата на фестивала.

One Architecture Week е едноседмична платформа за среща и продан на хрумвания в региона на архитектурата, интериора, ландшафта и градската среда. Основна цел на събитието е посредством необятен публичен и професионален спор да инициира устойчиви архитектурни и обществени промени.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР