Осиновяването на бездомно куче или такова в приют е може

...
Осиновяването на бездомно куче или такова в приют е може
Коментари Харесай

Отчаяно куче в приют танцува, за да бъде осиновено (видео)

Осиновяването на бездомно куче или такова в подслон е може би най-хубавото нещо, което можете да извършите за тези страхотни същества. Въпреки това е мъчно всички кучета да бъдат осиновени и някои просто би трябвало да изчакат още малко, с цел да намерят дом вечно.

Но едно куче в подслон намерило доста очарователно решение, тъй че хората да го виждат и да го вземат в дома си.

Това женско куче танцува за всеки, който минава около клетката му с вярата, че някой ще спре, ще види невероятните му придвижвания и ще го води вкъщи.

Кучето на име Джинджър Роджърс в действителност с помощта на невероятните си придвижвания съумяло да си обезпечи дом вечно,.

Кучето било на възраст от една година, когато е било признато от службата за животни на Ориндж Каунти във Флорида. То обаче понижило възможностите си да си откри собственик, откакто дало позитивен тест за дирофилария.

Дирофилариозата се предава от комари и може да аргументи съществено заболяване и даже гибел при кучетата.

От приюта в Ориндж Каунти обаче споделило видео на Джинджър Роджърс, танцуващо в клетката си и видеото мигновено привлякло нужното внимание.

След като видеото било споделено онлайн, приютът за животни в границите на часове бил залят от искащи да приберат „ танцуващото куче “.

Говорител на приюта споделя: „ Джинджър Роджърс танцуваше в сърцата, когато видеото й беше споделено в обществените медии. То беше гледано повече от 100 000 пъти. “

„ Мис Джинджър е осиновена и скоро ще пораства в новия си дом! “

Кучето е доста очарователно и се радваме, че ще получи цялата обич, която заслужава.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР