Още в петък поискахме изслушване на председателя на ДАНС и

...
Още в петък поискахме изслушване на председателя на ДАНС и
Коментари Харесай

Костадинов хукна да търси Карадайъ в НС: Някой да е го виждал? Почвам да се притеснявам

Още в петък поискахме чуване на ръководителя на ДАНС и може би това е повода сега да го няма. Той трябваше да е тук, с цел да дава отговор на нашите въпроси за машините, за честността и прозрачността на изборния развой, тъй като в медиите се появиха изявления за присъединяване на към този момент починали мутри в изборния развой. Така че би било добре ръководителят на ДАНС да бъде тук, само че допускам, че ще го скрият. Това разяснява пред медии водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.
Костадинов уточни, че настроенията и настройките в обществото са против ръководещите сега
В момента отливът на гласоподаватели от тези три обединения (ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС) е голям. Дори в Движение за права и свободи има опити за избавление, там се случват много земетресения в последните няколко седмици – цели структури напуснаха, знакови кметове бяха махнати, а пък Мустафа Карадайъ към този момент го няма много време… Някой не се ли запита къде е тоя човек? Почвам да се тормозя за него, обърна се Костадинов към публицистите.
На въпрос за локалния избор водачът на „ Възраждане “ бе безапелационен, че техният претендент за кмет на София в лицето на Деян Николов ще бъде сигурно на балотаж.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР