„Още в началото на протестите обявихме списък с приоритети. Това

...
„Още в началото на протестите обявихме списък с приоритети. Това
Коментари Харесай

Христо Иванов: Готови сме на сътрудничество, но само на базата на приоритетите ни

„ Още при започване на митингите обявихме лист с цели. Това е доста значимо, тъй като ние сме подготвени да сътрудничим, само че въз основата на съответни цели, авансово декларирани от наша страна. Ние ще търсим съгласуемост във връзка с целите. За нас търсенето на някаква коалиция, влизането в някакво ръководство е единствено, в случай че свършим това, което сме оповестили на хората като съществени цели”, съобщи пред “Нова телевизия” водачът на „ Демократична България” Христо Иванов.

Според Иванов на идния парламентарен избор ще се реши какви са целите на обществото. По този мотив от „ Демократична България” са споделили своите и точно за тях търсят мандат.

„ Ако ние не получим мандат за тях и останалите сътрудници са получили мандат за нещо друго, това значи, че няма да може да се образува ръководство с наше присъединяване. Това единствено по себе си не е нещо трагично. За нас властта не е самоцел”, изясни още Иванов.

Съпредседателят на “Демократична България” уточни, че да сменят ГЕРБ не означавало просто партията да няма мандат за ръководство. Означавало да се приложат избрани ограничения за систематична смяна, това били и целите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР