Още в началото на конференцията WWDC 2019 компанията Apple представи

...
Още в началото на конференцията WWDC 2019 компанията Apple представи
Коментари Харесай

Apple представи tvOS 13 - поддръжка на PS4 и XBox One геймпадовете

Още при започване на конференцията WWDC 2019 компанията Apple показа новите моменти в tvOS 13 за приставките Apple TV.

Тим Кук стартира с идните промени на началния екран. Той ще демонстрира в цялостен размер изображения от определения филм или музикален албум. Друг нов миг е, че към този момент се поддържат профили на няколко консуматори. По този метод, всеки член от фамилията ще получава лични рекомендации от едно и също устройство. Всеки от членовете на фамилията, както и неговите посетители, могат да основават личен профил в tvOS със лични самостоятелни настройки и сбирки. Също по този начин, всеки може да направи лична конфигурация на интерфейса и параметрите на системата.



Освен това в tvOS ще бъде добавена поддръжката на геймпадите за конзолите XBox One и PlayStation 4. Операционната система към този момент поддържа външни Bluetooth контролери, само че за доста консуматори е по-удобно да употребяват геймпадите за конзолите, с които са привикнали. Тоест, след инсталирането на tvOS 13, телевизионната приставка ще може да извършва ролята и на подпора. А игрите вероятно ще могат да се вземат от Apple Arcade, в който ще има над 100 плана, в това число извънредни.

И още, в tvOS ще бъде усъвършенствана работата на Apple Music. Една от новите благоприятни условия е синхронното проявление на текст дружно с музиката.

Тим Кук заяви още, че тази есен ще бъде стартирана онлайн услуга за достъп посредством абонамент за Apple TV Plus. Не бе обявена информация за цените.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР