Още в древността хората са придавали свръхестествени свойства на числата.

...
Още в древността хората са придавали свръхестествени свойства на числата.
Коментари Харесай

Скритата символика в повтарящите се числа, които виждаме

Още в древността хората са придавали свръхестествени свойства на числата. Общоприето разбиране е, че повтарящите се цифри постоянно носят нещо мистично, загадъчно и непознато за нас.

Ако всеки ден виждате едни и същи цифри на разнообразни места, мислите ли, че това е съвпадане? Или пък невидимият свят се пробва да ви каже нещо.

Според голям брой разнообразни теории за числата, всяко едно число има друго значение. Много хора имат вяра, че когато постоянно виждат цифрата 111 това значи, че светът на невидимото желае да им каже, че би трябвало да понижат темпото на живота си, да се огледат деликатно с кого поддържат връзка и с какво се занимават. Числото 111 се приема като сигнал за пробуждане на човешките сетива от Вселената.

Все още ние, хората, знаем доста малко за Вселената и метода, по който тя действа. Затова мнозина имат вяра, че тези знаци може настина да са предизвестия от един по напреднал от нашия свят.

Съществува теорията за паралелните вселени . Последния труд на проф. Стивън Хокинг насочва, че нашата галактика може да е една от доста сходни на нея. Той дава и насоки за астрономите да намерят доказателства за съществуването на паралелни вселени.-->

Друг образец за постоянно повтарящо се число е 222 . Това число хората свързват най-много с връзките и партньорствата. Много хора имат вяра, че когато стартират постоянно да виждат цифрата 222 би трябвало да се огледат кои хора са в живота им и вярно да преценяват връзките си с тях. Други пък имат вяра, че Вселената желае да им каже, че сродната им душа е някъде наоколо.

Съществуват теории, че Вселената се пробва да комуникира с нас и ни дава разнообразни знаци. Но ние не постоянно ги виждаме, както и не постоянно им обръщаме задоволително внимание.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР