Още сутринта облачността от запад ще започне бързо да намалява,

...
Още сутринта облачността от запад ще започне бързо да намалява,
Коментари Харесай

Времето още се затопля, Коледата иде топло печена

Още сутринта облачността от запад ще стартира бързо да понижава, до вечерта и над източните региони. Ще духа слаб западен вятър. Минимални температури - сред минус 4° и 1°; оптимални - сред 8° и 13°, в София към 9°.

Над Черноморието облачността ще бъде забележителна, само че ще остане без превалявания. Към края на деня ще намалее до слънчево време. Ще духа слаб вятър, най-вече от югозапад. Максималните температури ще бъдат 9° и 11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
-->
Над планините облачността бързо ще намалее до слънчево време. Ще духа сдържан до мощен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 6°, на 2000 метра - към 2°.

В събота сутринта ще е съвсем безшумно и тук-там в равнинната част от страната ще има мъгла. Още преди обяд облачността още веднъж ще стартира да се усилва и след обяд и през нощта против Коледа на обособени места, основно в източната половина от страната, ще превали слаб дъжд. Вятърът от запад-северозапад ще се усили до сдържан. Минималните температури в събота ще са към нулата, дневните най-вече сред 8° и 13°.

На Коледа облачността още веднъж ще се раздра и ще намалее, вятърът ще отслабне, в доста региони до вечерта ще стихне. През първата половина от новата седмица вероятността за превалявания остава доста дребна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР