„Още следващия месец, ако времето навън позволява, започва ремонтът на

...
„Още следващия месец, ако времето навън позволява, започва ремонтът на
Коментари Харесай

Младен Маринов: Премиерът гарантира обновяване на пътищата в цялата страна

„ Още идващия месец, в случай че времето на открито разрешава, стартира ремонтът на основния път, който свързва Костенец със Самоков и Ихтиман. При рехабилитацията ще бъдат укрепени и 3 свлачища. Правителството и министър председателят Бойко Борисов подсигуряват построяването и обновяването на пътната мрежа в цялата страна ".

Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов пред жителите на село Костенец, оповестиха от партийната централа.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за София област, регионалният координатор на ГЕРБ и претендент за депутат Николина Ангелкова и кметът на общината Йордан Ангелов откриха пътната права Костенец – с. Костенец – Вили Костенец “. Проектът обгръща 9 километра общински път. Реконструирани са пътят и оборудванията по него, положена е нова асфалтова настилка, построени са бордюри и тротоари в гр. Костенец и с. Костенец. Ремонтът на пътя е на стойност 5 672 029 лв. без Данък добавена стойност.

„ Инвестираме в инфраструктурата на обитаемоте места и ще го вършим, тъй като това е значимо за хората в община Костенец, сподели Николина Ангелкова и увери хората, че работата за модернизацията на района ще продължи. Тя посочи, че е належащо капацитетът на община Костенец като туристическа дестинация да се развива, без значение от задържането на пътуванията поради пандемията.

Кметът на общината Йордан Ангелов акцентира, че този обект е извънредно значим и чакан с неспокойствие освен от всички поданици, само че и от гостите на община Костенец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР