Още с кацането си в България след престоя си в

...
Още с кацането си в България след престоя си в
Коментари Харесай

ПАНАИРИ: Мъжът на Джулиана Гани не й дава сина им

Още с кацането си в България след престоя си в Кан, Джулиана Гани е в жестока нервност. Причината е, че брачният партньор й Илиян, който се е покрил с детето и отхвърля да й го върне.

След като се прибира вкъщи, силиконката открива, че Илиян и синът им Давид ги няма.

След като разговаряла с таткото, той изрично отказал да й даде наследника им, в случай че не размишления по отношение на развода, който Гани разгласи обществено.

Фитнес инструкторът е в родния си град Монтана. " Илиян не желае да ми даде Давид и това е доста неуместно, тъй като детето би трябвало да върви с майка си. Той отхвърля да ми го докара в Пловдив или София. Държи го в Монтана, а сторитата, които прави с Давид са за да разчувства хората и аз да изляза майка, която не си желае детето. А истината е, че от четири дни му се апелирам да ми го докара, само че той отхвърля. Неговата майка, т.е. някогашната ми свекърва, също отхвърля да го вразуми с предтекст, че тя го гледа доста хубаво, нищо не липсва на детето, гледали го съвършено ", възмутена е риалити звездата от държанието на старата жена и наследника й.
свързани новини9364на 04.11.2021
Джулка сподели и следното известие, което получила като отзив на нейната обстановка, написа " Хотнюз ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР