Още през 2016 година Apple се отказа от популярното стандартно

...
Още през 2016 година Apple се отказа от популярното стандартно
Коментари Харесай

Аксесоар на Xiaomi за $15, превръщащ обикновените слушалки в безжични

Още през 2016 година Apple се отхвърли от известното общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо, което се употребява при 95% от всички слушалки в целия свят. Много други производители започнаха да постъпват по същия метод и към сегашен ден доста смарт телефони нямат сходно гнездо.
Налага се потреблението на преходник за USB Type-C врата или потреблението на безжична Bluetooth връзка. Но слушалките от този вид са скъпи. Ето за какво Xiaomi реши да предложи забавен аксесоар, който може да реши по автентичен метод този проблем.



Магазинът Xiaomi Mi Store тези дни понижи цената на устройството Xiaomi Bluetooth Audio Receiver. Това е преносим аксесоар, който трансформира всички елементарни слушалки със общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо в безжични, употребяващи Bluetooth 4.2 стандарта. Достатъчно е безжичното свързване на телефона със слушалките и може да се слуша качествена музика по безжичен път.



С помощта на Xiaomi Bluetooth Audio Receiver безжични могат да да станат освен слушалките, а и някои дребни колонки. Възможно е и тяхното свързване с усилвател. С едно зареждане устройството работи към 4 часа. Безжичната връзка работи на разстояние до 10 метра.



Аксесоарът  Xiaomi Bluetooth Audio се продава в Xiaomi Mi Store при цена $15 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР