Още преди няколко години учените откриха наличието на малки кристализирани

...
Още преди няколко години учените откриха наличието на малки кристализирани
Коментари Харесай

Магнетит - кристалът в мозъка ни

Още преди няколко години учените откриха съществуването на дребни кристализирани фрагменти от магнетит в мозъка ни, в това число епифизната жлеза, която е известна като третото око или там, където споделят, че е локализирана душата.

Магнетитът е феримагнитен минерал с химическа формула Fe3O4, един от няколкото оксиди на желязото и част от групата на шпинелите. Магнетитът има най-силни магнитни свойства от всички естествено срещани минерали на Земята. И до момента в който клишираните трактовки на медиите водиха хората в апокалиптични дистопични картини по какъв начин всички умираме в страшни страдания и Алцхаймер поради тези кристали в мозъка ни, които идвали от нечистия въздух, езотериците видяха в това една прелестна опция.  
Магнетитът ни разрешава да откриваме електромагнитното поле на Земята, действайки като наш личен вътрешен компас. Хората не са единствените с кристали магнетит в тялото си, животните също ги имат и се счита, че те им оказват помощ да се допрян до електромагнитното поле на Земята, с цел да знаят в коя посока да мигрират или да пътуват.
Наличието на тези кристали в нас изяснява по какъв начин племенните общности, макар че в никакъв случай не са били обучавани, имат толкоз мощно възприятие за посока и инстинктивна дарба да наблюдават нещата. Днес може би сме не запомнили личните си естествени качества да вършим това. Разчитаме на GPS и рядко се постанова при навигация да използваме сетивата си.
Можем да стартираме да работим с тези кристали в мозъка си и да ги използваме за други неща, в това число възстановяване на нашите психологични качества и свързване с честотите на света към нас. Когато сме в синхрон с електромагнитното поле на Земята, ние сме по-склонни да усещаме неща като метеорологични събития и психологични феномени. Смята се, че способността ни за телепатия също се ускорява. Укрепвайки тази си дарба, можем да прекрачим и в света на честотите на планетата, които са записани благодарение на Шумановия резонанс. Той улавя електромагнитните сили на Земята. Понастоящем е на изходно равнище от 7,83 Hz, само че варира. Вариациите директно въздействат на настроението и работоспособността ни.


Понякога забравяме, че Земята е освен това от нашия дом. Че ние сме част от нея и тя е част от нас. Енергиите ни се сливат и преплитат. Чрез свързване с електромагнитното поле на Земята можем да се докоснем до скрита и забравена мощ. Можем да споделяме с растенията, животните и звездите. Можем да се свържем със изгубената мъдрост, която е заровена във всяка канара, цвете или дърво.
Природата лекува и една от аргументите за това е, че нейното електромагнитно поле оказва помощ да се нулират нашите лични - може би кристалните люспи от магнетит държат ключа от тази мистерия. Ако се чувствате изгубени и не на мястото си, прекарайте известно време измежду природата. Хармонията ще навлезе във вас и ще се свържете с част от вашия необработен капацитет.

В кристалното царство магнетитът оказва помощ да притеглим нужното и да отблъснем това, от което нямаме потребност. Това е и кристал за отбрана, както и справочник в духовния свят.Затворете очи и се свържете с кристалите в мозъка си. Визуализирайте ги като едва светещи искри. Направете няколко дълбоки вдишвания и по-късно си представете, че дъхът ви ги задейства. Вижте по какъв начин се трансформират от слаби искри в по-ярки. Вижте по какъв начин ще заискрят като диаманти. Повторете това упражнение няколко пъти, за предпочитане на открито измежду природата, надалеч от човешките сигнали.
След като извършите това няколко пъти, седнете до дърво, река, поток или шубрак и се свържете с неговото електромагнитно поле. Вижте дали можете да уловите силите на Земята и света към вас. Ще се почувствате по-мотивирани, уравновесени, свързани, заземени и спокойни.
Има толкоз доста необработен капацитет, който занапред ще откриваме. Телата ни са доста по-способни, в сравнение с са ни карали да имаме вяра. Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР