Още преди назначаването на Линда Якарино за главен изпълнителен директор

...
Още преди назначаването на Линда Якарино за главен изпълнителен директор
Коментари Харесай

Бившият Twitter ще излезе на печалба в началото на 2024 г. казва изпълнителният директор на X

Още преди назначението на Линда Якарино за основен изпълнителен шеф на X, главният притежател на активите на някогашния Twitter, Илон Мъск, даде да се разбере, че с цел да избегне загуби, компанията би трябвало да понижи разноските и да усили приходите от реклама, които след прехода на платформата под негов надзор през октомври предходната година внезапно спаднаха. Настоящото управление на X е уверено, че ще може да излезе на облага при започване на идната година.

Говорейки на годишната конференция Code, изпълнителният шеф на X Линда Якарино акцентира, че обществената мрежа е безвредна от позиция на репутацията на комерсиалните марки. В съпоставяне с предходната година, сподели тя, 90 % от някогашните 100 топ-рекламодатели в Twitter към този момент са се върнали към платформата. Само за последните 12 седмици, както прецизира тя, обществената мрежа е съумяла да си върне към 1500 рекламодатели.

Да напомним, че Линда Якарино има богат опит в рекламната сфера на медийния бизнес, заради което Илън Мъск я притегли да управлява компанията X, с цел да възвърне паричните потоци от реклама. Този месец той призна, че рекламните доходи на платформата в Съединени американски щати са спаднали с 60%. Изпълнителният шеф на компанията изясни, че X сега се управлява от целта на свободата на словото и също възрази против забележката за хипотетичната неприязън на компанията към рекламодателите.

Илон Мъск продължава интензивно да се намесва в активността на X, а обвиняванията на една от организациите с нестопанска цел за поощряване на антисемитизма станаха причина за завеждане на дело от страна на обществената мрежа. Служители, уволнени предходната година, също са предявили искове против управлението на X, тъй че евентуалните изплащания в тези случаи могат да подкопаят финансите на компанията.

X вкара спомагателни принадлежности за модериране на наличието, както и механизми за попречване на проявлението на реклами с неуместно наличие, сподели Якарино. Персоналът от експерти, участващи в реализацията на рекламата и контрола на наличието, от момента на осъществените през миналата година преобразувания на Twitter, съгласно шефа на компанията, също ще бъде уголемен. Освен това, изпълнителите наблюдават и за наличието на изявленията на страниците в X.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР