Още преди месеци предупредихме за Радевата зима, какви ще са

...
Още преди месеци предупредихме за Радевата зима, какви ще са
Коментари Харесай

Борисов: Държавният дълг сега расте, капанът е огромен

„ Още преди месеци предупредихме за Радевата зима, какви ще са цените, инфлацията, обедняването. Сега желая да предупредя, че в случай че продължат да ръководят по този начин, до месеци ще сме блъснали тавана на задълженията “.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със Сливенската организация на ГЕРБ. „ Досега каквото сме предизвестили, това е ставало “, акцентира той.

„ Всяко последващо държавно управление ще влиза в дълговия капан. Ние оставихме най-нисък външен дълг даже в пандемия и погашение на обезщетения “, сподели той и сподели таблици по какъв начин са се движили равнищата на дълг, вложения, цени на природен газ и така нататък

Той цитира и мнението на американското посолство за аргументите за закъснение на доставките на F-16.

„ Сега и кола да поръчаш се чака с месеци. Аз съм уверен, че тогава с нови F-16 избрахме най-хубавото за България. Ние не сме сключвали контракт с компания – държавното управление на България подписа контракт с държавното управление на Съединени американски щати. Изплатихме 100%, с цел да имаме първи най-модерните самолети “, сподели той.

„ Платихме дългът на КТБ, платихме газовите задължения, платихме съветските реактори. Говорят за нулева приемливост – аз съм ги приказвал същите изречения “, съобщи Бойко Борисов.

Шеговито Борисов излезе и с контрасписък от Google, направен от младежите на партията.

„ Ама преди всичко е Асен Василев – то излизат за него страшни работи. Google е търсачка, в която всичко излиза. Жалко, че се губи медийно време от хора, които имат голям запас “, сподели Борисов.

Той предвижда, че тази вечер в новините ще я има единствено шегата му със листата и няма да има нищо за проблемите с Плана за възобновяване, инфлацията и обедняването.

Той изрази неразбиране по какъв начин е допустимо България да бъде оставена с месеци преди всичко по смъртност и напомни какъв брой е бил подложен на критика той самият като министър председател, когато в единични дни страната ни е била в челото на класацията.

„ Месеци наред сме първи по смъртност, те си раздават ордени и медали. Те се хвалят. Кажете: доста хора са, Бог да ги елементарни, не се оправяме, само че се стараем “, прикани водачът на ГЕРБ
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР