Още по темата21.05.2021 / 14:31Снимка: Петел, архивПрекратилият наскоро професионалната си

...
Още по темата21.05.2021 / 14:31Снимка: Петел, архивПрекратилият наскоро професионалната си
Коментари Харесай

Пламен Алексиев с официална позиция: Никога не съм играл симулативно, не съм залагал на нито един мач

Още по темата21.05.2021 / 14:31

Снимка: Петел, списък

Прекратилият неотдавна професионалната си баскетболна кариера Пламен Алексиев излезе с позиция по отношение на конференцията предходната седмица на ръководителя на УС на Черно море Тича Георги Ганчев, на която имате му бе упоменато.

 

Ето какво споделя Алексиев:

" По мотив инициираната конференция от президента на БК Черно море Тича и спряганото в нея мое име, желая да изкажа моята позиция, откакто ме потърсиха от много медии. На първичния диалог, кой ще се подложи на полиграф и кой не, аз споделих, че ще се подложа. Нямам какво да укривам. Датата обаче съвпадаше с последния мач от професионалната ми кариера и размислих. Аз не желаех да свързвам края на кариерата си с подлагането на полиграф и това го споделих на господин Ганчев.

Няма смисъл да изпадам в детайлности, само че декларирам твърдо и изрично: Аз, Пламен Алексиев, по никакъв метод и в нито един миг от кариерата ми, не съм играл симулативно, не съм залагал на нито един мач, освен на моя тим, само че и на противникови такива. Отказвам името ми да бъде забърквано в сходни грозни истории. Особено от клуба, за който съм дал 16 години от живота си и безусловно съм жертвал здравето си.

След въпросната конференция и последвалото изявление по телевизия Max Sport 2 на полувремето на втория заключителен плейоф сред Рилски състезател и Левски Лукойл, останах наскърбен от вменяването ми на виновност и че съм „ един от забърканите “ в този проблем. Ако от клуба имат подозрения по отношение на мен, дано да се извърнат към способените органи и да ме проверяват. А не да се хвърля нещо във въздуха, с което да се петни името ми и това на фамилията ми ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР