Още по темата: Старши треньорът на Царско село Никола Спасов

...
Още по темата: Старши треньорът на Царско село Никола Спасов
Коментари Харесай

Кольо Мастиката отказал да поеме Ботев

Още по тематиката:
Старши треньорът на Царско село Никола Спасов е отказал предложение да поеме Ботев. Наскоро човек от управлението на канарчетата се е свързал със експерта. Той обаче е бил безапелационен, че към този момент е дал дума на притежателя на Царско село Стойне Манолов, като неотдавна подписа нов договор.
Както е известно, босът на жълто-черните Георги Самуилов разгласи на 29 май, че клубът се разделя с наставника Николай Киров-Белия. Малко по-късно е бил потърсен и Спасов. Очаква се през днешния ден своя отговор да даде сръбският експерт Радован Чурчич. Сред част от управлението на канарчетата обаче имало подозрения към Чурчич, защото единственият клубен тим, който е водил в досегашната си кариера е този на татко му - Явор (Иваница). Чурчич договаря с канарчетата в четвъртък.
Вероятността да одобри не е дребна, само че към този момент двете страни не могат да стигнат до съгласие по отношение на възнаграждението му. В Тайланд, където е работил за последно, е получавал много повече от това, което оферират в Коматево. В Ботев имат и пожарен вид със селекционера на младежкия народен тим Александър Димитров, който и непосредствен до авторитетни политици от ръководещата партия.
Николай Киров обаче продължава да е треньор на Ботев, най-малко по документи. Прекратяването на договорите - на неговия и помощниците му, още не е реалност. Устно всичко е конкретизирано, от Ботев обаче не са поканили освободените да подпишат документите за раздялата. Така през днешния ден Белия и екипът му ще се явят на работните си места. За да се прекратят договорите им, от клуба би трябвало да им платят по 3 заплати. Киров и екипът му имаха настоящ договор до лятото на 2020 година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР