Още по темата: Нармагът в подлеза на гарата носи гарантирана

...
Още по темата: Нармагът в подлеза на гарата носи гарантирана
Коментари Харесай

Пътници мъкнат багажа по стръмните стълби на Централна гара

Още по тематиката: Нармагът в подлеза на гарата носи обезпечена облага на концесионера Made in Plovdiv: Централна гара стана автогара "Карат-С " - сред милионите и свадите Публично-частното партньорство за гарата: Брак по сметка, само че страната все е от страната на булката

Два ескалатора са инсталирани на Централна гара от концесионера, само че те постоянно излизат отвън строя и пасажерите са принудени да се катерят по стръмните стълби дружно с тежкия багаж. Лентите са поставени на стълбищата, които водят към два перона - на 3-ти, 4-ти и 5-и и 6-и коловоз. Обикновено хората на вятъра се надяват, че лентата, каквито има към този момент и в магазини, ще ги качи горе или ще смъкна надолу в подлеза, без да поставят старания.

Оказа се, че ескалаторите са настроени по този начин, че се движат единствено към пероните, само че и надолу. Представителят на концесионера - Стоян Димитров, изяснява, че пасажерите скапват механизма, като упорито натискат бутона, макар че има инструкции по какъв начин работят лентите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР