Още от времето, когато Атака стана резервната гума на правителството

...
Още от времето, когато Атака стана резервната гума на правителството
Коментари Харесай

Костадинов шашна с първи коментар за кабинета „Денков-Габриел“

Още от времето, когато Атака стана аварийна гума на държавното управление на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не е имало по-голямо изменничество към гласоподавателите от това, което в този момент направиха Политическа партия и Доносническа България. Да не приказваме за това, че и гласоподавателите на ГЕРБ са погнусени от избора на своите избраници за съдружен сътрудник, написа във Facebook водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Обръщам се към всички излъгани (за следващ път) от своите избраници почтени и честни гласоподаватели на ГЕРБ и ПП-ДБ - имате избор в лицето на „ Възраждане “, показва още Костадинов. Той прибавя, че в никакъв случай не предават своите правила, не лъжат гласоподавателите си и не си трансформират възгледите от през днешния ден за на следващия ден. Защото „ Възраждане “ е всичко това, което другите партии не са, разяснява той.
-->
Преди по-малко от час стана ясно, че Националният съвет на „ Продължаваме промяната “ е разискал да бъде предложено правителство за 18 месеца, като в първите девет месеца министър-председател ще бъде Николай Денков, а вицепремиер и външен министър Мария Габриел, за идващите девет месеца министър председател ще бъде Мария Габриел, а Денков – вицепремиер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР