Още от сформирането на 48-я парламент стана ясно, че и

...
Още от сформирането на 48-я парламент стана ясно, че и
Коментари Харесай

Свиленски обяви на Ризова - ето кой ще вземе властта!

" Още от сформирането на 48-я парламент стана ясно, че и най-голямата парламентарна група има единствено 67 народни представители, втората има 53, това не се е случвало в последите десетилетия. "

Така Георги Свиленски от Българска социалистическа партия отговори на Цветанка Ризова по БТВ за какво всички гледат към третия мандат и посочи:
-->
" Стана ясно, че тези партии не могат нито да проведат съвещания, нито да проведат диалози, с цел да намерят нужното болшинство за държавно управление, било то с първия или втория мандат. За това още от идващия ден всички насочиха погледите към третия мандат, тъй като той е антикризисния, избавителния, той е мандатът, даден на всички партии да се опитат да сглобят държавно управление, което да работи в интерес на България.

Търсеше се метод да се показват дейности за угриженост да има държавно управление, а едните показаха подготвен кабинет, другите декларация, за което знаеха, че няма да получат поддръжка. Нас с ГЕРБ не ни слагайте, те на нас не са и разчитали, ние сме ясни от години. Възможността ще завърши тогава, когато бъде върнат мандатът.

Лошото е, че загубихме 3 месеца. Никой не искаше толкоз срещи от президента. Можеше към този момент да вършим избори. Зимата е 20 градуса. Не може поради метеорологичните условия да се нарушава конституцията. Има периоди. "  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР