Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от “Има

...
Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от “Има
Коментари Харесай

Слави гневно попари Кирил, Асен и жалките предатели: Какво нещо е иронията на съдбата!

Още на 13 юни ви споделих, че отцепниците от “Има подобен народ ” най-вероятно са купени с пари и постове от “Продължаваме смяната ”. И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане.

Това написа в профилът си водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов. По думите му е по-добре в борбата до себе си да има другари, а не предатели.

Ето какво още написа Трифонов:

„Е, през днешния ден, единствено два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от “Има подобен народ ” щели да бъдат в листите на “Продължаваме смяната ”.

А някои от тях дори щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически бродяга в българската политика Радостин Василев да вземем за пример е спряган за лидер на листата на “Продължаваме смяната ” в Габрово.

Какво нещо е иронията на ориста! Мисля, че няма по-подходящо място за един потвърден изменник и презрян кариерист от лидер на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово евентуално гледат на тази номинация като продължение на фамозния си фестивал.

Иначе какво да кажа за “почтените ” от “Продължаваме смяната ” – те изобщо не пазарят депутати, но никак.

Какво стана с прословутата им декларация за честност? Какво стана със поръчката им, че няма да одобряват при себе си хора, членували в други партии? Това ли е следващата им неистина и следващото им двуличие?

Така наподобява “почтеността ” в българската политика. Кирил Петков и Асен Василев са толкоз честни, че в случай че бяха нови и самопровъзгласили се за честни политици в Римската република, щяха да сложат за лидер на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, с изключение на “Продължаваме смяната ”. Което пък приказва красноречиво какви хора има в “Продължаваме смяната ”.

На 2 октомври у нас ще се проведат парламентарни избори. Ще завърша тази обява със същите думи, с които приключих и обявата си от 13 юни:

“В борба е по-добре до рамото ти да има другари, в сравнение с предатели“.“
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР