Още, когато разговаряхме с Рашков преди да встъпя като министър,

...
Още, когато разговаряхме с Рашков преди да встъпя като министър,
Коментари Харесай

Демерджиев хвърли бомби за управлението на Рашков: Частни партита, съмнителни поръчки…

„ Още, когато разговаряхме с Рашков преди да встъпя като министър, той показа за спор сред него и зам.-министри в Министерство на вътрешните работи, само че не мисля, че подобен персонален спор може да бъде мотив за такава смяна в държанието му в границите на 24 часа. Той се оплака от един случай, изпратихме патрул и за мен е изненада, че този разговор го водим през медиите. Рашков се оплака, че е подал сигнал в седмо районно, само че съгласно него е имало забавена реакция. Инцидентът касаеше влизане в дома на негови съседи. След което Рашков е наблюдавал нарушителя. Аз желаех по най-бързия метод да му бъде съдействано, сподели Демерджиев.

Демерджиев съобщи, че в случай че Рашков пристигна в Министерство на вътрешните работи той ще му изясни за промените в Министерство на вътрешните работи.

„ Има съществени терзания за предопределяне на публични поръчки, само че това ще го публикация, когато завършат инспекциите. Повечето поръчки, които касаят обезпечаването на Министерство на вътрешните работи са забавени и нашата цел е да работим по тях ”, добави министърът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР