Още една трансферна драма в Европа не е приключила.Хари Кейн

...
Още една трансферна драма в Европа не е приключила.Хари Кейн
Коментари Харесай

Драмите продължават! Треперят за още един мегатрансфер

Още една трансферна драма в Европа не е завършила.

Хари Кейн към момента не е приключил прехвърлянето си в Байерн Мюнхен, само че немските футболни първенци работят интензивно по завършване на договорката. Това заяви старши треньорът на тима Томас Тухел на конференция през днешния ден, съобщи Българска телеграфна агенция.
-->
Според разнообразни информации, капитанът на Тотнъм е дал единодушието си за трансфер, който може да възлиза на към 100 милиона евро - връх за Бундеслигата.

" Работим с всички сили за завършване на тази договорка. Това можем да го потвърдим, само че към момента нищо не е приключено. Аз съм треньор на Байерн и не мога да приказвам повече за футболисти, които не са в нашия тим ", сподели Тухел, представен от Ройтерс.

" От опит знам, че с такива прехвърляния може да се случи всичко и вариантите са доста. Водеща за нас е да го имаме в състава ни, само че сега това не е реалност. Все отново приказваме за голям трансфер, защото опитваме да изкараме капитана на Англия от Висшата лига ".

Байерн ще стартира новия сезон в Германия с мач за Суперкупата против Република България Лайпциг. Бундеслигата започва идната седмица, а противник на баварците на 18 август е Вердер Бремен с българския национал Илия Груев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР