Още една партия изгря на хоризонта.Над 500 души от цялата

...
Още една партия изгря на хоризонта.Над 500 души от цялата
Коментари Харесай

Бивш съратник на Мая Манолова си направи нова партия

Още една партия изгря на хоризонта.

Над 500 души от цялата страна се събраха в Благоевград за учредяването на новата партия " Български гласъ ", обединила разочаровани от партиите на смяната. Начело на партията е политологът, един от най-активните протестъри пред 2020, Тихомир Василев, а негов заместител стана ексдепутатът от " ИТН " (ИТН) Георги Попов. За него се знае, че един от най-приближените хора на кмета Илко Стоянов, написа pirinsko.com.
-->
Политологът Тихомир Василев бе всред учредителите и на " Изправи се.БГ, а днес той и други участници в митингите от 2020 година против държавното управление " Борисов 3 ",  учредяват партия " Български гласъ " и дадоха поръчка за първа политическа мощ на идващите парламентарни избори.

 Най-доверените хора на кмета Илко Стоянов учредиха партия -

Областен координатор за Пиринско е притежателят на охранителна компания Красимир Алексиев. „ С. И. А. СЕКЮРИТИ “ ЕООД се грижи за предизборните акции и други частни мероприятия на кмета Стоянов, както и за ФК „ Пирин “ - за реда на футболните мачове на стадион „ Христо Ботев “ се грижат гардовете на Алексиев.

Учредителите на новата партия я назовават " национална ", защото произлизат от народа и ще работят за народа. Крайно време е да си върнем страната, да осигурим положително бъдеще за децата си и спокойни старини и заслужен живот за родителите ни, сподели ръководителят на партията Т. Василев в уводните си думи, представяйки новия политически план, написа Блиц. 

Той не скри, че е отчаян от политическите обединения на " смяната ". Всеки обещаваше на митингите, че ще даде глас на българското общество, в това число и групировката, в която бях аз. Бяха обаче оправдани политически скелети, разяснява Василев. 

Сред учредители е и юристът Георги Попов, който бе депутат от " ИТН " в 45-ия и 46-ия парламент. Попов е мощно отчаян от Има Такъв Народ, които не са изпълнили нито едно от желанията на гласоподавателите им, не са спазили нито едно от обещаното на хората. От бъдещата групировка считат да работят най-много на терен и по изборни региони, да имат позиция по всички разисквания в пленарна зала и да приготвят законопроекти, които първо да минават необятно публично разискване. 

Сред учредителите на " Български глас " са още музикантът Петър Писарски, юристът Огнян Митев, Пламен Иванов – специалист по енергетика, ексдиректорът на Спортния тотализатор Борис Джарков, Марчело Ризов и други Партията и нейните структури по места са мощно стимулирани и проведени, с цел да вземат участие в последващи парламентарни, а и локални избори следващата година. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР