Още една кожа съдра от гърба на звездата Кевин Спейси

...
Още една кожа съдра от гърба на звездата Кевин Спейси
Коментари Харесай

Съдраха още една кожа от гърба на Кевийн Спейси

Още една кожа скъса от гърба на звездата Кевин Спейси съдът.

Холивудският ас Спейси ще би трябвало да заплати 31 млн. $ на продуцентската компания, която го уволни от " Къща от карти " след появяването на обвинявания в полов тормоз, постанови арбитър, отхвърляйки жалбата му против арбитража.Кевин Спейси

Решението е последният удар за звездата, която в миналото беше разгласен за един от най-хубавите артисти на своето потомство, и идва седмици откакто той се яви пред английски съд с обвиняване за полово посягане против трима мъже.

MRC, продуцентската компания, основала известната история за политически интриги на Netflix, изиска обезщетение, откакто в профил звездата от основната роля - ход, който ги принуди да преконфигурират шестия сезон на сериала.

През 2020 година арбитърът подреди на Спейси да компенсира компанията за загубите и разноските, свързани с смяната.

Адвокатите на Спейси твърдяха, че арбитърът е надхвърлил обсега на пълномощията си, като е разгледал избрани доказателства при вземането на решение за обезщетение.

Но съдията от Върховния съд на Лос Анджелис Мел Ред Рекана удостовери присъждането на 29,5 млн. $ обезщетение за вреди и останалата част за разноски и такси.

Арбитърът е открил, че Спейси е нарушил контракта си поради хипотетичното си държание, съобщи съдията, като означи, че даже в случай че въпросът не е бил толкоз явен, решението на арбитъра ще остане в действие.

Спейси отхвърля да е упражнявал полов тормоз над който и да било.

Вълната от обвинявания, която спря блестящата кариера на 63-годишния мъж, съответства с възхода на придвижването #MeToo.

Двукратният притежател на " Оскар " Спейси се беше снимал в ролята на безскрупулния американски политик Франк Ъндърууд в петте сезона на " Къща от карти ", до момента в който обвиняванията в полов тормоз против сътрудници не бяха оповестени в медиите.

MRC трябваше да пренапише сюжета, изключвайки Ъндърууд, основния воин на сериала, и да преработи шестия сезон, съкращавайки го от 13 на осем епизода.

Миналия месец двукратният притежател на " Оскар " Спейси пледира почтен в лондонския съд " Олд Бейли " по четири обвинявания в полово посягане против трима мъже, в случаи отпреди съвсем две десетилетия.

Спейси отпътува от вкъщи си в Съединените щати, с цел да се яви непринудено в английския съд. На по-ранно чуване юристът на Спейси Патрик Гибс съобщи пред съда, че клиентът му " изрично отхвърля да е направил каквото и да е закононарушение по този случай ".

Източник: БГНЕС, Агенция Франс Прес
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР