Още един епизод от безкрайните лъжи на бившия хазартен бос,

...
Още един епизод от безкрайните лъжи на бившия хазартен бос,
Коментари Харесай

Божков си измислил суми, уж раздавани като подкупи

Още един епизод от безкрайните неистини на някогашния хазартен необут, а в този момент и дезертьор от българското правораздаване след 19 обвинявания Васил Божков излезе нескрито с помощта на една от целите му Цветомир Найденов, съобщи Блиц. Бизнесменът разкри разминаване във версиите на Божков във връзка заплащането на подкупи и го изобличи за неплатени 700 милиона лв. на страната.

Ето поста на Найденов, оповестен във Facebook

" Четиво САМО за дебили:

ВКБ - Черепа твърди, че бил дал 67 млн. лв. подкупи на БМБ, ВИГ и не знам кой още, с цел да открадне 700 млн. лв.. Череп лъжовен, в случай че си дал такива пари, от съдружниците щеше да събереш 134 млн. лв. и твоите 51% да ти излезнат без пари.

Ако си дал 67 млн. лв. с цел да ти върви далаверата, за какво ВИГ да сменя 3 ръководителя на Комисията по
хазарта от 2018 година насам. Ако си върви далаверата, за какво да вкарва нови хора, които могат да изнесат информация? Новите могат да пропеят инцидентно, старите могат да пропеят целеустремено от реваншизъм.

Ако си дал 67 млн. на ВИГ, тъй като част от нашите сигнали бяха адресирани до него и подопечната му Национална агенция за приходите, за какво ВИГ би сезирал АДФИ и Национална агенция за приходите да те ревизират, че и да излязат отчети уличаващи те в кражба на 700 млн. лв. такси?

Ако си дал 67 млн. лв. за какво в изявлението ти за Свободна Европа твърдиш, че си плащаш всичко тъкмо. Защо по Божков ТВ ти твърдеше, че всичко ти е тъкмо с таксите/данъците за
хазарт? Защо в съда всичките ти хазартни компании апелират решенията, че дължиш пари?

Защо самият ти, Череп лъжовен, се изкефи на решение на съда в интерес на Еврофутбол за отнетия лиценз? Нали си плащал рекет, с цел да плащаш по-малко такси? Кое е вярното?

Има САМО два разновидността, Череп!

Или си плащал рекет и по-малко такси, или не си плащал НИЩО и си заловен по бели гащи! Ти в съда твърдиш, че си заловен по бели гащи... а на идиотите казваш, че си плащал рекет. Типично в твой жанр. Лошото за теб е, че ние ти го познаваме. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР