Още е твърде рано за кабинет с премиер Борисов и

...
Още е твърде рано за кабинет с премиер Борисов и
Коментари Харесай

ДеБъ плачат с глас след тия думи на Георги Харизанов: ПП ще продължат да ги дърпат надолу

Още е прекомерно рано за кабинет с министър председател Борисов и вицепремиер Пеевски. С помощта на голяма пропагандна машина бяха основани настроения, които към момента не са отшумели.Това съобщи политическият анализатор Георги Харизанов за „ Офанзива с Любо Огнянов “.
„ Ротацията може да обхване и министри, а това е и повода ПП–ДБ да бягат от ясно съглашение. Пример е здравният министър, чиято оставка беше желана от няколко души, само че Демократична България сподели, че му има доверие и няма да бъде заменен. Калин Стоянов е министър на ГЕРБ-СДС или единственият представител на партията в кабинета е Мария Габриел? Кога Кирил Петков сподели истината? Няма нищо неприятно политически лица да оглавят министерства, само че по кое време ще се случи това? Няма причина за предварителни парламентарни избори “, уточни той.
Според него Политическа партия ще продължи да дърпа Демократична България надолу. „ Едно съдружно съглашение с явен правилник ще сътвори правила, които обаче Кирил Петков не харесва. Може би по тази причина ПП–ДБ не официализира контактите си с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Политическа партия доста държат те да упражняват цялата власт, а това напряга електората и политиците на ГЕРБ. Това носи целият негатив от ръководството за Политическа партия. Алчността за власт е толкоз огромна, че нямат желание да споделят власт “, счита Харизанов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР