Още докато бяха пълноправни членове на кралското семейство, принц Хари

...
Още докато бяха пълноправни членове на кралското семейство, принц Хари
Коментари Харесай

Ново начало за Хари и Меган

Още до момента в който бяха пълноправни членове на кралското семейство, принц Хари и Mеган Маркъл демонстрираха на всички, че не са доста по подчинението и предпочитат да правят това, което желаят. Именно това се оказа и една от аргументите да се стигне до Мегзит. А откакто се откриха зад океана, съпрузите задвижиха редица свои планове, само че към този момент триумфът им е неуверен.
 Принц Хари, Меган Маркъл и пътуването им до Канада за Свети Валентин, и Invictus Games
Тайното пътешестване на Хари и Меган

За Свети Валентин

Освен документалната поредност за живота им, която се излъчи по Netflix, както и биографичната книга на принц Хари " Резервният ", двамата към този момент имат зад тила си не един и два неуспеха. Като подкаста на Меган да вземем за пример. А и благотворителната им организация Archwell наподобява е на ръба на оцеляването, както демонстрираха и последните финансови доклади.

Няма спор, че на някогашните кралски особи им е доста по-трудно да бъдат сполучливи без мощния тил на двореца. А в този момент в центъра на вниманието е следващият им ход, на който разпореждат огромни очаквания.
 Снимка 653216

Докато бяха част от кралския двор, принц Хари и  получиха уеб страницата Sussex Royal, само че след напускането си останаха без него. Сега на въпросния уебсайт е поместена отпратка към новатa уеб страница на двойката Sussex.com, която ще размени и досегашната им Archwell.com. От късата информация разбираме, че там ще се разгласява информация за активността на съпрузите в разнообразни области.

На новия уебсайт виждаме фотография на принц Хари и Меган Маркъл от последното издание на игрите Invictus, а усещане прави, че са разказани и кралските им трофеи - херцог и херцогиня на Съсекс. 

Come through Prince Harry and Meghan.
The Duke and Duchess of Sussex

Brand new website and new look
— Jamaica Live (@JamaicaLivenews)
Новият уебсайт идва няколко години откакто съпрузите публично се отхвърлиха от кралските си трофеи и това дали могат да ги използват се трансформира в обект на разногласия с двореца. По разпоредбите двамата могат да не престават да се назовават херцог и херцогиня, само че не и да използват обръщението негово кралско височество, разяснява Independent.

Очаквано стартирането на новия уебсайт на някогашната кралска двойка докара до нови рецензии, свързани най-вече с това, че те използват своите трофеи за комерсиални цели и за да натрупат финансови облаги. Но източник, непосредствен до принц Хари и Меган Маркъл, побърза да ги отбрани и съобщи пред Daily Мail, че купите просто са част от техните имена след брака и по тази причина е изцяло обикновено да бъдат написани. 

Впечатление на новия уебсайт правят и биографиите на съпрузите. Принц Хари и разказан като боен деец, бранител на психологичното здраве и подкрепящ разнообразни екологични дела. А Меган Маркъл се дефинира като феминистка и бранител на човешките права и равенството сред половете.
 Принц Хари и възбраната към Меган Маркъл за биографична книга
Плановете на Меган, на които Хари постави край

За него може, за нея - не

Пускането на новия уеб страница се случва няколко дни преди пътуването на принц Хари и Меган Маркъл в Канада в края на седмицата. Това е свързано с организацията на Invuctus Games следващата година. Очаква се двойката да участва на особено събитието, а по-малкият наследник на крал Чарлз да изнесе реч за това какъв брой специфична е за него и брачната половинка му страната.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР