Още днес ГЕРБ-СДС започва преговори с другите формации в парламента.

...
Още днес ГЕРБ-СДС започва преговори с другите формации в парламента.
Коментари Харесай

Бойко се развилня: Дотук с ПП, почваме с други партии! Делян Добрев ми иска мястото в ГЕРБ

Още през днешния ден ГЕРБ-СДС стартира договаряния с другите обединения в Народното събрание. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.
„ Те взривяват единствената добра обстановка за страната за отиване на локални избори. Нищо друго също така не ги интересува. От през днешния ден започваме договаряния с другите партии. Коалиция няма да вършим, ще използван същата тяхна подла хватка “, това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.Все отново изясни, че съгласно него е позитивно, че в този парламент две антагонистични партии са работили дружно по управническа стратегия, макар че от ГЕРБ имали съществени запаси по нея.
„ Тя е мощно преоразмерена, цели браншове освен генерират повече недостиг, а доста недостиг “, изясни Борисов.
„ Доколкото разбирам, тях не ги смущава да беседват с партии, както ги назовава Лорер, магнити или партии от хартиената коалиция, даже да им поставят министри. Значи в случай че ГЕРБ прави това нещо е неприятно, само че в случай че го вършат те е положително. Сиреч двойния им критерий не престават да го употребяват в цялостен размер “, сподели водачът на ГЕРБ.
„ С 69 депутати да правиш държавно управление самичък е нещо нечувано. Още по-нечувано е с 64 да правиш държавно управление. С една дума с този си анонс, това си държание и с опита да ни подкупват, че щели да сложат два милиарда в комисия в Народното събрание, която да финансира общините. Щели да ни дадат комисии. Аз желая да им припомня, че когато чегъртаха ГЕРБ, на ГЕРБ не дадоха нито една комисия, тъй че с другите партии можем да създадем по този начин, че да не получат изобщо комисии, в случай че си играем по този метод “, сподели Борисов.
„ В такова Народно заседание ние не можем да изберем и комисиите в този момент, няма ясно болшинство. Разговорите с другите партии ще кажат какво ще е болшинството. От през днешния ден започваме съвещания. Всички виждат злокобното положение на страната. Продънения финансов запас, продънените финанси, големия дълг, който би трябвало да се тегли. Без постоянно държавно управление страната още юни месец ще изпадне в колапс. Те не престават да си играят на държавно управление на малцинството с 64 депутати “, добави Борисов.
„ Толкова се е втвърдила партията, че Делян Добрев е подготвен да ме измести незабавно, в случай че подложа през днешния ден конгрес за гласоподаване “, сподели водачът на ГЕРБ.
„ Чухме ги ясно. Ние имаме гласоподаватели, имаме симпатизанти, имаме стратегия, ние сме победили и внезапно някакво безсрамно самочувствие просто няма да поносим. В тази обстановка отговорността на всички партии, в това число и „ Възраждане “, е да се направи един кабинет от персони, тъй като при тази обстановка бюджет няма да бъде признат “, сподели още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР