Осемкратният олимпийски шампион по биатлон Оле Ейнар Бьорндален не обмисля

...
Осемкратният олимпийски шампион по биатлон Оле Ейнар Бьорндален не обмисля
Коментари Харесай

Завръщане не стои на дневен ред за Бьорндален

Осемкратният олимпийски първенец по биатлон Оле Ейнар Бьорндален не обмисля вид да се завърне в спорта. Това съобщи именитият играч в изявление за ТАСС. 44-годишният Бьорндален е поканен да взе участие на комерсиално съревнование на 29 декември в Германия дружно със своята брачна половинка - четирикратната олимпийска шампионка Даря Домрачева. Двамата прекратиха спортната си кариера след края на предишния сезон.

" Не мисля, че би трябвало да мислим за победа в това надпревари, а по-скоро се надяваме да не бъдем последни. Ще се постараем да дадем максимума, само че завръщането в спорта за мен е невероятно. Поканени сме, тъй като уредниците са мои другари от доста години ", съобщи Бьорндален, който не изключва опцията и в бъдеще да взе участие в сходни шоу надпревари.

Норвежецът добави, че след края на професионалната си кариера той продължава интензивно да тренира всеки ден. Бьорндален е най-титулуваният биатлонист в историята. Той има 13 олимпийски медала - осем златни, четири сребърни и един бронзов, както и 20 международни трофеи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР