Осъзнато с Любов, надежди и желания, Вашето творческо вдъхновение ще

...
Осъзнато с Любов, надежди и желания, Вашето творческо вдъхновение ще
Коментари Харесай

Пълнолуние в Лъв: Каквото заченете, ще се роди

Осъзнато с Любов, очаквания и стремежи, Вашето креативно ентусиазъм ще даде плод. Това, което заченете, ще се роди. Такива са семената, които ние посяваме при пълнолунието в зодиакалния знак Лъв, което ще е на 28-ми януари, 2021 година в 21:17 часа.

В размислите за другарството ние ще осмислим и оценим цената на постоянното и стабилно приятелство, тъй като на 24-ти януари, Слънцето и Сатурн се съединиха и дадоха подтик на своя едногодишен цикъл.

На 28-ми януари в 18:17 часа, Венера и Плутон ще се слеят на небосклона и ще стартира различен цикъл, който ще носи осъзнатост за естественото благосъстояние, като в същото време ще укрепи нашето подсъзнателно схващане за великата трансформираща мощ на природата.

На идващия ден Слънцето и Юпитер ще се слеят, с цел да възпламенят силата на алтруизма, съчувствието, споделеното другарство, закрилата и духовното единство.

Всички тези небесни процеси ще се излеят в нашите молебствия за благоденствие, здраве, споделена обич, здрави деца, очаквания и копнежи, които ние, хората, претворяваме в креативно ентусиазъм и протекция.

Пълнолунието съставлява съпротива на небесните светила. Тя ни дава опция да търсим естетика, баланс и съгласие в интимните ни връзки, в грижата за нашите деца, в демонстрация на великия креативен подтик, който идва свише.

Посейте своите семена на вяра, стремежи и обич. Отгледайте ги осъзнато. Втъкнете вълшебството на Любовта и всепроникващата Светлина, слизащи от небесната простор.

Плод ще има! И то предостатъчен, пищен, стига да се поливан от вашата религия и мъдрост.

Ето какво ни споделя огромният български етнограф Димитър Маринов:

„ Пълна свещ, цялостна месечина се споделя, когато месечината е цялостен кръг. Това състояние на месеца е възпято в песните с думите ясна месечина, в това си състояние месецът е предмет на уважение и подстрекател на всяко начинание. На цялостна свещ се сеят ниви, садят се дървета, пресаждат се варива, култивиран зеленчуци, тъй като всичко посеяно, насадено, разсадено ще има плод, ще бъде цялостно.

На цялостна свещ се вършат и сватбите, тъй като на младоженците всичко ще върви на добре, на цялостно, на сговор.

На цялостна свещ се начиня всичко, тъй като всичко върви на добре, на цялостно и се свършва, в случай че е работа, път или търговия с триумф, с придобив, наред.

Когато някой види за пръв път цялостна месечина, има тоя бит, та си вади кесията с парите, почуква я и като гледа у месеца, споделя: „ Как си цялостна ти (месечината), по този начин да е цялостна кесията! ” и има вяра, че тогава кесията през целия тоя месец ще бъде цялостна. ”

Използвайте алегорично думата „ торбичка ” и дано тя бъде вашата нужда, която ще се изпълни. Тя може да бъде вашата душа, сърце, разум, които ще се изпълнят със „ златни ” духовни добродетели, усеща или мисли.

Напишете, пожелайте, надайте се Доброто, Красивото и Божественото да извърши вашата „ торбичка ”. Нека пълнотата която Слънцето изпраща, а Луната отразява, извърши вашето всекидневие.

АЗАРЕЙ, 2021
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР