Осъдената за разпространение на наркотици красавица Цветелина Гайдарска умишлено е

...
Осъдената за разпространение на наркотици красавица Цветелина Гайдарска умишлено е
Коментари Харесай

Опитаха да изнасилят маникюристка в Бургаския затвор

Осъдената за разпространяване на опиати хубавица Цветелина Гайдарска съзнателно е била оставена в отключена килия на четвъртия етаж измежду лишени от независимост до края на дните си мъже в Бургаския затвор. Това настояват източници, извършващи вътрешна инспекция в пандиза, написа Телеграф.

43-годишната жена, която излежава присъда в Сливенския затвор, била преместена за една нощ в Бургаския затвор, защото на идващия ден трябвало да се яви като очевидец по дело пред съда в Бургас.

Жената обаче била пусната в отделението с най-тежките нарушители и настойчиво се твърди, че доживотник е дал луди пари, с цел да му я оставят да я изнасили. Проверява се и за какво прилежащите килии, в които спят мъжете, също са били оставени отключени.

Буквално минути след въдворяването на Цвети в килията й нахлул яростен пандизчия и се нахвърлил върху нея.

43-годишната маникюристка почнала неистово да крещи, а виковете й за помощ отекнали по всички крила и етажи на пандиза. Първи писъците дочули други пандизчии, които също се набутали в килията.

За благополучие надзирателите реагирали и се намесили, до момента в който загорелите мъже я разсъбличат, пробвайки се да я изнасилят. Надзирателите разгонили мераклиите и преместили дамата на различен етаж.

Оттук нататък казусът е обгърнат в тайнственост и въпроси без отговори. Неясно и необичайно е за какво дамата не е била прибрана в женска килия в ареста, а е приведена в мъжкия затвор, и то в поделение, в което са събрани най-опасните пандизчии. Без формален отговор досега е и въпросът кой и за какво е оставил килиите на етажа отключени.

" Това, което се е случило, е по едно и също време и ужасно, и тъжно, и смешно. Но този казус, в случай че въобще е казус, е доста рисков. Това да оставиш жена в мъжки затвор измежду доживотници, е като анекдот. По случая ще има доста осъдени и уволнени. Може да хвърчат глави и на най-високо равнище ", разяснява източник от вътрешната страна, поискал анонимност.

Делото, по което Цвети е трябвало да даде показания, е обвързвано с източване на дебитната й карта. По този случай са обвинени няколко лица от обкръжението й, известни на полицията като пристрастени към всички типове дрога.

След бруталния опит за обезчестяване дилърката към този момент е звезда, казусът се предава от уста на уста.

Допреди това красивата Цвети Гайдарска беше известна в тези среди с дебелото си досие. Освен че е красива млада жена от Плевен, която е работила дълги години като маникюристка и гримьорка, тя е и сериозен пропагандатор на опиати.

Докато извайвала и рисувала ноктите на капризни клиентки, припечелвала в допълнение от дрогата. Самата тя постоянно употребявала синтетични опиати, които предложила и на другари. Хващана е няколко пъти и все още има издадени три присъди, всички за трафик и разпространяване на опиати.

Подвизавала се на адреси в София, Плевен и Бургас. Преди няколко години се открила в морския град и наела квартира в блок 23 в ж.к. “Зорница “.

Именно там бе сбъднат и карцерът й. През октомври 2020 година Гайдарска бе наказана условно на 3 месеца отнемане от независимост с тригодишен изпитателен период, откакто беше хваната с пико и кокаин, скрити в кутийка от упсарин. Тогава тя беше закопчана в таксиметров автомобил, до момента в който пътувала за ж.к. „ Меден рудник”.

Раницата й била заредена с револвери и електрошок. Тогава Цветелина беше съдена условно единствено за дрогата и се отърва от още по-тежко наказване за оръжията, тъй като се оказа, че те са на двамата й спътници. В момента тя излежава дейно и двете присъди.

Сексапилната Цветелина Гайдарска бе прибрана в Сливенския затвор, откакто ченгетата откриха в жилището й пико и марихуана с общо тегло към 500 година Дрогата била скрита на неуместни места в цялото жилище. Част от тревата била набутана в барабана на пералнята, друго пликче - в микровълновата фурна, а трета - в бурканчета с подправки.

В спалнята й пък е открита електронна везна, с която разпределяла дрогата на дози, преди да я пласира. След като униформените я закопчали, съобразителната маникюристка се пробвала да се измъкне, като натопила хазяйката си.

Оправдала се, че дрогата, открита в квартирата, в действителност била на наемодателката, която идвала постоянно да нощува при нея. Номерът й обаче не минал и тя се озовава в ареста.

И защото издънката й е в изпитателен период по друго наказване за наркоразпространение, Цвети бе тикната в Сливенския затвор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР