Оригинален неразопакован iPhone от първо поколение беше продаден на търг

...
Оригинален неразопакован iPhone от първо поколение беше продаден на търг
Коментари Харесай

Продадоха неразопакован iPhone от първо поколение за 63 356 долара

Оригинален неразопакован iPhone от първо потомство беше продаден на търг през вчерашния ден за 63 356 USD. Това е модел iPhone с 8 GB памет, пуснат на пазара на 29 юни 2007 година и продаван за 599 USD по това време. Наддаването на търга на LCG Auctions стартира при започване на февруари на цена 2 500 USD, като предстоящата продажна цена е 50 000 USD. Бяха получени общо 27 наддавания. Окончателното е съвсем 106 пъти по-високо от цената на смарт телефона през 2007 година.

Собственичката на истинския запечатан iPhone, Карън Грийн, в този момент доста се радва, че не го е заменила за по-модерен iPhone. Може би това, което я е спряло, е, че когато преди три години се е появила в епизода на предаването " Лов на съкровища " на Доктора и Дивата, нейният iPhone е бил оценен на 5000 щ. $. Това, което я убедило още повече да пусне смарт телефона на търг, било, че истинският неотворен iPhone е продаден за 39 340 $ през октомври предходната година и в действителност аукционната къща твърдяла, че телефонът ѝ може да донесе " най-малко 50 000 $ ".
-->
Оказва се, че собственичката дължи признателност на американските мобилни оператори за това, че са запазили iPhone запечатан през всичките тези години. В изявление за Business Insider по-рано този месец тя в детайли споделя, че когато приятелите ѝ купили телефона, тя имала три мобилни номера от Verizon, а iPhone работел единствено с AT&T. Вместо да похарчи време и пари, с цел да премине към различен оператор, тя просто оставила iPhone настрани, увивайки го в дебелата си пижама.

Грийн решила да продаде джаджата едвам в този момент, тъй като предходната година отворила лично студио за козметични татуировки в Ню Джърси и трябвало да влага в новия бизнес. В противоположен случай щяла да резервира рядко срещания смарт телефон още 10 години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР