Орхан Мурад ще става дядо. Щастливата новина съобщи Шенай, която

...
Орхан Мурад ще става дядо. Щастливата новина съобщи Шенай, която
Коментари Харесай

Орхан Мурад ще става дядо, но се развежда

Орхан Мурад ще става дядо. Щастливата вест заяви Шенай, която скоро ще бъде негова някогашна брачна половинка. Едновременно с радостното разкрите, двойката показа, че са подали документи за бракоразвод.

" Моята прелестна щерка Алекс, която скоро ще ме направи най-щастливата и сексапилна баба. Амин. Обичам те, това са същинските дарове, които те вършат щастлива ", написа Шенай във Facebook по отношение на бременността на по-голямата й щерка.

" Решихме го дружно. Смятаме, че по този начин е най-добре и за двама ни. Разводът е по взаимно единодушие. Вече сме подали документи за процедурата. След няколко дни ще излезе решението и няма да сме повече семейство ", сподели тя пред столичен ежедневник по отношение на връзките си с музиканта. Шемай не разкри точна причина за раздялата, само че посочи: " Орхан в никакъв случай не ме е имал за жена и майка на детето му. Аз в никакъв случай не съм чествала същински Осми март. На този ден скоро някогашният ми брачен партньор обича да излиза с другари, а аз заставам сама и се чудя какво да върша ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР