Организирана престъпна група за рекет и разпространение на наркотици е

...
Организирана престъпна група за рекет и разпространение на наркотици е
Коментари Харесай

Спецакция срещу наркоразпространението в Бургас

Организирана незаконна група за рекет и разпространяване на опиати е арестувана при спецоперация в област Бургас, оповестиха от прокуратурата. Акцията е проведена и извършена взаимно от Специализираната прокуратура и ГДБОП.

Организираната незаконна група е с началник и участници известни лица от престъпния контингент. По-рано тази заран " 24 часа " заяви, че интервенцията е ориентирана против тайфа, ръководена от Димитър Желязков-Митьо Очите. Изданието цитира информация от източници в Министерство на вътрешните работи, че са арестувани към 15 души от обкръжението на несебърския необут. Самият Желязков обаче не е задържан, допуска се, че е в чужбина.

В момента в Бургас и региона се организират дейности по следствието. Масирано наличие на униформени има по пътя за Созопол и за Сарафово, образували са се тапи и колони от коли.

По предписание на основния прокурор Сотир Цацаров на място е заместител основният прокурор Иван Гешев за оказване на методическа помощ и съгласуваност.

Димитър Желязков оцеля преди две години след пукотевица в заведението 4Yоu, като упрекнати за това бяха хора на врага му Божидар Кузманов-Божо Кравата.

Паралелно с това тече инспекция по предписание на основния секретар на Министерство на вътрешните работи за осъществяване на ескорти на първокласни коли.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР