Организаторите на традиционното сутрeшно бягане 5kmrun зарадваха хилядите си последователи

...
Организаторите на традиционното сутрeшно бягане 5kmrun зарадваха хилядите си последователи
Коментари Харесай

Добра новина за бегачите

Организаторите на обичайното сутрeшно тичане 5kmrun зарадваха хилядите си почитатели и по време на пандемията, която наложи преустановяването на стартовете в София, Пловдив, Бургас и Варна. Георги Станоилов и екипът му оповестиха, че започва седмична ранглиста. Всеки искащ може да се включи в нея и да мери сили с другите бегачи, като за задачата би трябвало да пробяга самостоятелно дистанцията от 5 километра (колкото пъти пожелае през съответната седмица) на определено от него трасе и независимо качва резултата си на уеб страницата на 5kmrun.

"Новата ни седмична, безвъзмездна, офлайн, 5 км ранглиста, се реализира посредством нашето мобилно приложение за iOS и Android. Като формат (ID, пол, възраст, точки, брой бягания, възрастово достижение и тениска), покрива напълно познатото ни към този момент същинско съботно тичане, с тази разлика, че всеки участник бяга самостоятелно. Въпреки, че 5kmrun Selfie е доста уместно за сегашната обстановка в пандемия, приложението беше замислено преди година с една единствена цел, а точно: да даде опция за свободно, гратис 5 км тичане, на хора, които нямат физическа опция, да взимат присъединяване на същинските ни 5kmrun съботни бягания (в София, Варна, Бургас и Пловдив). Това ще рече, че след края на изключителното състояние, Selfie приложението ще продължи да действа и за напред, наедно със същинското съботно тичане ", изясни пред БЛИЦ създателят и основен уредник на 5kmrun Георги Станоилов.

Каква е концепцията? 24 часа/ 7 дни от седмицата. Всеки искащ, самостоятелно пробягва отдалеченост от най-малко 5 км (може и повече, само че си е за негова сметка), на определено от него трасе и независимо качва (ъплоудва), своя резултат на уеб страницата на 5kmrun. Два клика, интервенцията е опростена, автоматизирана и мигновена!

От 00:01 ч. понеделник - до 23:59 ч. неделя, 5 км селфи класацията е „ отворен развой “, в който всеки бегач взе участие във краткотрайна ранглиста, като има право на безграничен брой качвания на свои 5 км бягания. Без да регистрира броя на подадените самостоятелни бягания, програмата ще пренебрегва по-слабите резултати, с цел да резервира постоянно неговото най-хубаво седмично достижение. Именно със своето най-хубаво време, всеки участник, ще се съревновава в последна ранглиста за настоящата седмица.

Всяка неделя в 24:00 ч. настоящата класацията се затваря, с цел да се генерира последна (официална) ранглиста за съответната седмица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР