Организаторите на Олимпийските игри в Токио обявиха, че ще бъдат

...
Организаторите на Олимпийските игри в Токио обявиха, че ще бъдат
Коментари Харесай

Организаторите на Олимпиадата в Токио успокоиха, че подготовката върви по план

Организаторите на Олимпийските игри в Токио оповестиха, че ще бъдат подготвени да одобряват най-големия състезателен конгрес това лято, макар че в града беше оповестено изключително състояние поради пандемията от COVID-19. Отложените с година игри би трябвало да се проведат от 23 юли до 8 август.

Японският министър председател Йошихиде Суга съобщи, че има " чувство за рецесия ", когато разгласи проектите за изключителни обстановки към COVID-19.

" Тази изключителна декларация предлага опция на Токио 2020 да възнамерява безвредни и сигурни игри това лято. Ще продължим с нужната подготовка “, оповестиха уредниците.

Днес Токио записва нови 2447 случая на COVID-19 и най-новите ограничения са ориентирани главно към заведения за хранене и питейни заведения, които ще бъдат помолени да сервират алкохол до 19:00 часа и да затварят час по-късно.

" МОК има цялостно доверие на японските управляващи и ограниченията, които те подхващат. Заедно с нашите японски сътрудници, ние продължаваме да бъдем изцяло съсредоточени и ангажирани с безвредното и сполучливо осъществяване на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020 това лято ", разясниха от Международния олимпийски комитет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР