Организатори са Регионална библиотека Любен Каравелов“ и Сдружение Културни пространства“

...
Организатори са Регионална библиотека Любен Каравелов“ и Сдружение Културни пространства“
Коментари Харесай

Приключи регистрацията за участие в „Арнаудови срещи. Пътят към познанието“

Организатори са Регионална библиотека „ Любен Каравелов “ и Сдружение „ Културни пространства “ в партньорство с Регионално ръководство на образованието – Русе. Конференцията се финансира по Програма „ Култура “ на Община Русе.

50 разработки на повече от 100 възпитаници, учители-млади експерти и студенти ще се състезават за огромната премия – Знак на форума, в тематичните посоки: Литература; Български фолклор; Изкуства; История; Философия; География; Интердисциплинарни проучвания.

Десет русенски учебни заведения се включват в младежката среща. От страната ще има представители на образователни заведения от Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Свищов, Видин, Банско, Джебел, Сливен, Омуртаг и Шумен, а също по този начин от Тракийски теоретичен институт, филиал Варна и Пловдивски университет,,Паисий Хилендарски “.

Форумът си слага за цел да насърчи изследователските търсения в региона на филантропичните науки, да подтиква интереса към търсене и изследване на литература, документи, обстоятелства за историята, фолклора, културните и публичните процеси в предишното и през днешния ден, както и да предизвика спор по основни филантропични проблеми на нашата актуалност.

Крайният период за изпращане на готовите разработки е 9 юни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР