Организатор на протестите, който е част от т.нар. "отровно трио"

...
Организатор на протестите, който е част от т.нар. "отровно трио"
Коментари Харесай

Човек от отровното трио се подвизава в КТ Подкрепа

Организатор на митингите, който е част от така наречен "отровно трио " е и член на Конфедерацията на труда "Подкрепа ". Това разкри в изявление за бТВ шефът на синдиката Димитър Манолов. "Той си знае кой е ", сбит бе Манолов, като не назова името на въпросния синдикалист.

Манолов удостовери, че не е стъпил на продължаващите 14 дни митинги. Разбира се поддържа гражданската сила на хората и настояванията на доста от тях, само че като цяло множеството не знае какво желае, счита Манолов.

Просто светът, в който живеем, е незаслужено организиран - неприятен за едни и добър за други, заключи метафизичен синдикалистът за какво настояванията за морал и правдивост действително са неосъществими.

Протестът в действителност е политически - вижте в първия му ден, че всички политици, които не са във властта, бяха на него, съобщи още Димитър Манолов. "Политическо лице махаше с пестник ", добави той, визирайки президента.

Христо Иванов наподобява единственият откровен там, той ясно споделя какво желае, разяснява още водачът на "Подкрепа ". Нещата щяха да са по-честни, в случай че и другите го вършат, добави той.

Въпреки, че от присъединяване му стана ясно, че синдикалистът в действителност не поддържа митингите, съветничката му Ваня Григорова е всеки ден там, призна той. Но тя е с доста ясни синдикални претенции, изписани на табелата й, изясни Манолов.

ГЕРБ нямат доста неща, с които да си оказват помощ, имат доста, с които да си попречат - по този начин той заключи упованията си за измененията в кабинета, които би трябвало да се разгласят през днешния ден. По-скоро ще се създадат неща във втората посока, заключи президентът на КТ "Подкрепа ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР