Определено ни очаква много интересен нов сезон на едноименното телевизионно

...
Определено ни очаква много интересен нов сезон на едноименното телевизионно
Коментари Харесай

Ето кого още да очакваме в новия сезон на „Като две капки вода“

Определено ни чака доста забавен нов сезон на едноименното телевизионно реалити „ Като две капки вода “. Някои от участниците, които ще се превъплъщават в разнообразни звездни персони към този момент станаха ясни, само че за други те първа разбираме, че им следва да бъдат част от шоуто. Стана ясно, че други двама участници в шоуто ще бъдат българските реализатори Деси Добрева и Дичо. Едни от най-популярните български артисти, които през последните десетилетия основават част от най-известните и слушани музикални части, ще загърбят за малко работата си и ще се впуснат в едно ужасно премеждие, което сигурно е само по рода си.

„ Продължавам, не спирам да съм любопитна и се веселя, че ще вземам участие в това прелестно предизвикателство „ Като две капки вода “, споделя тя. Определено този формат ще бъде същинско премеждие за изпълнителката, която не един път ни е карала да настръхваме с прелестния си глас в осъществяване на „ Лудо младо “ и „ Назад, обратно, моме Калино “. Както за нея, по този начин и за журито ще бъде същинско предизвикателство да станат част от тези разнообразни и забавни превъплъщения, на които „ Като две капки вода “ ще я подложи.
Дичо пък влиза в „ Като две капки вода “ с малко повече опит, защото един път е бил посетител на предаването и е влизал в ролята на Аксел Роуз. Дали това обаче ще го улесни, следва да забележим в новия сезон на предването. Дичо споделя, че това, което могат феновете да чакат от него в риалитито, са доста положителни облици, заредени с възторг.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР