определено може да бъде определена като най-добрата тенисистка, която никога

...
определено може да бъде определена като най-добрата тенисистка, която никога
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова: Най-добрата тениситка, която никога не влезе в топ 30

несъмнено може да бъде избрана като най-хубавата тенисистка, която в никакъв случай не съумя да влезе в топ 30. Пиронкова, която сега е отвън топ 300 на международната класация при дамите, е достигала до 31-ото място в света през далечната 2010 година. Нейните резултати обаче приказват за надалеч по-голям капацитет...
Макар и да не е влизала измежду първите 30 в света, Цвети Пиронкова е стигала до полуфинал на най-стария шампионат в света - Уимбълдън. Освен това тя има още три четвъртфинала на шампионати от Големия шлем - триумфи, които сами по себе си демонстрират, че тя може да се конкурира с най-хубавите тенисистки в света.
Един от най-впечатляващите триумфи на Пиронкова е спечелването на шампионата в Сидни през 2014 година, което бе първи трофей за нея в професионалната ѝ кариера. По-интересното бе, че тогава Цвети влезе като квалификантка, а по пътя си към трофея победи три тенисистки от топ 10 по това време.
Пиронкова доближи до полуфинален мач още в дебюта си в тура, което е извънреден триумф. Въпреки това травми и други трудности попречиха на Цвети да разгърне цялостния си капацитет. Тя не е играла от US Open през лятото, защото нейна .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР