Опозицията организира нова нестандартна протестна акция утре сутринта - масово

...
Опозицията организира нова нестандартна протестна акция утре сутринта - масово
Коментари Харесай

МлаДА България кани на масово пиене на кафе с Пеевски

Опозицията провежда нова ексцентрична протестна акция на следващия ден сутринта - всеобщо пиянство на кафе с един от най-известните хора в страната Делян Пеевски. Идеята е на " МладДа България " - младежката организация на партията на Христо Иванов " Да, България ". Масовото кафепиене идва след всеобщото плажуване на брега в парка Росенец в съседство с лятната резиденция на  почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

 

Новата акция утре е планувана за 8.00 ч. пред хотел " Берлин " в Бояна, а поканата е към всички жители, които имат възможност  и време за присъединяване. Ето какво изясняват уредниците:

 

" Като част от нестихващите митинги в страната и събитията в събота в летните сараи на Доган в Росенец Младежката организация на " Да, България! " ви кани на кафе в хотел Берлин - властовия център на страната.

Както знаете, в хотел " Берлин " Пеевски неведнъж е привиквал министри, политици и магистрати на секрети срещи. Смята се също и че точно там е и неговата " щаб квартира ".

Елате от 08:00 часа на 15 юли да пием по кафе. Защото, когато Делян Пеевски не отива на работа, ние отиваме при него. Искаме да разберем докога по този начин!

 

След свадите към имението на Доган, приватизирания плаж в парк Росенец, опита на представители на " Демократична България "  да стигнат до брега по море и безобразното държание на защитата на Доган (един от гардовете даже си разреши да захвърли българския флаг) почетният ръководител на Движение за права и свободи и депутата предприемач Делян Пеевски оповестиха, че не желаят повече да бъдат охранявани от НСО, тъй като държавната работа се била компрометирала в очите им. Преди това шефът на НСО подаде оставка под мощен публичен напън.

В петък министър председателят Бойко Борисов първо изясни, че " Пеевски е бил застрашен от нападение със снайпер и по тази причина НСО го охранява ". Ден по-късно обаче и той настоя защитата на Пеевски и Доган да бъде свалена. Доброволният отвод на двамата от държавни гардове пристигна, преди НСО да вземе публично решение да снеме защитата. 

 

Междувременно стана ясно, че защитата на хотел „ Берлин “  се укрепва - на фона на мощно публично неодобрение и цивилен протести  в цялата страна. Още на 10 юли Фрогнюз заяви, че има скупчване на гардове в  прословутия хотел „ Берлин “ в София, който се смята за база на екипа, охраняващ и работещ за корпулентния предприемач Делян Пеевски.

 

.

Имотът се води хотел, само че в действителност е с стеснен достъп.  Няколко пъти представители на гражданското съдружие БОЕЦ посещаваха хотел " Берлин ", с цел да се срещнат с фамозния народен представител предприемач, но персоналът или обясняваше, че Пеевски го няма, или че нямат нищо общо с него. 

Вчера наш кореспондент се опита на няколко пъти да си резервира стая в хотел " Берлин " за разнообразни дати. И все се оказваше, че няма свободни места. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР