Oпозиционерът Алексей Навални, на когото внезапно му прилоша по време

...
Oпозиционерът Алексей Навални, на когото внезапно му прилоша по време
Коментари Харесай

Властта в Русия: Не ние, а Германия може да е отровила Навални с Новичок |

Oпозиционерът Алексей Навални, на който ненадейно му прилоша по време на полет в Сибир на 20 август и бе отведен със аероплан на лекуване в Берлин няколко дни по-късно, може да е бил токсичен в Германия или в самолета за Берлин.

Тази версия разви през днешния ден съветският външен министър Сергей Лавров, като за следващ път изрично отхвърли всякаква причастност на съветските управляващи към отравянето на Навални.

Кръвни проби от 44-годишния критик на Кремъл потвърдиха съществуването на нервнопаралитичното бойно отровно вещество Новичок.

Ние имаме всички учредения да считаме, че това, което се случи - предвид на проникването на бойното отровно вещество Новичок в неговия организъм - може да е станало в Германия или в самолета, на който го качиха и водиха в клиника " Шарите ", съобщи на конференция през днешния ден съветският външен министър.

Възникват въпроси какви хора, с изключение на лекари, е имало на борда на този аероплан, каза още Лавров.

Заедно с Франция, Германия стана " основен основател на разискването в Европейски Съюз и НАТО на въпроса за въвеждането на наказания против Руската федерация поради действие, което по никакъв метод и от никого не е потвърдено като нещо, осъществено на територията на Руската федерация ", твърди руският външен министър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР