Опитват се да торпилират комисията МаноловаГотови сме на принципна основа

...
Опитват се да торпилират комисията МаноловаГотови сме на принципна основа
Коментари Харесай

Сандов: ГЕРБ са като гневни хулигани

Опитват се да торпилират комисията „ Манолова ” Готови сме на кардинална основа да подкрепим държавно управление на " ИТН ", сподели депутатът от " Демократична България "
" От " Демократична България " няма да подкрепим държавно управление с мандат на ГЕРБ. Втората политическа мощ е " ИТН " – в случай че те решат да излъчат държавно управление, ние сме подготвени да седнем и на кардинална основа да подкрепим предлагането. Това е обвързвано с правила, а не с сделки или избрани конфигурации на съдружно ръководство ". Това съобщи Борислав Сандов, представител на " Зелените " в „ Демократична България ” в изявление за бТВ.

За парламентарната комисия, която беше основана за инспекция на ръководството на Бойко Борисов, той разяснява, че 10 години е дълъг интервал от време, който ще задръсти тази комисия със сигнали. " От друга страна част от тези сигнали, досега, в който стигнат до правосъдната власт, те ще са с изтекла отминалост – това беше нашето терзание. Ние искахме работеща комисия, а не популистки осъществявания ", добави Борислав Сандов.

Искаме инспекция, реваншът в политиката постоянно води до нарушаване на демократичните правила, съобщи той.

Парламентарната група на ГЕРБ се държи извънредно необичайно, като малко дете, на което са му взели играчката или като ядосан гамен, разяснява още депутатът от " Зелените ".

" Хора, които бяха основали престиж през последните години в ръководството на страната, се държат несъответстващо тъкмо пред говорещите, от първи ред. Вярвам, че тези пристрастености ще се успокоят, когато ГЕРБ осъзнаят къде се намират ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР