Опитните Джони Евънс и Стивън Дейвис ще пропуснат контролните срещи

...
Опитните Джони Евънс и Стивън Дейвис ще пропуснат контролните срещи
Коментари Харесай

Най-опитните в Северна Ирландия пропускат последните контроли

Опитните Джони Евънс и Стивън Дейвис ще пропуснат контролните срещи на Северна Ирландия с Малта и Украйна преди Евро 2020, до момента в който Конър Брадли и Сам Маклиланд получиха първи повиквателни за мъжете от селекционера Йън Бараклъф.

33-годишният Евънс има контузия на стъпалото, която получи по време на финала за Купата на Футболната асоциация против Челси по-рано този месец и не попадна в съставите на Брендан Роджърс за последните два мача от сезона във Висшата лига. 

36-годишният капитан Дейвис в това време получи отмора след дългата акция, по време на която стана британецът с най-вече мачове от мъжките национални тимове и победи с купата на Шотландия за Рейнджърс. Кори Еванс не попадна в състава на Бараклъф, защото е без тим, откакто бе освободен от Блекбърн Роувърс.

17-годишният десен бек на Ливърпул Конър Брадли получи дебютна повиквателна. 19-годишният Сам Маклиланд игра постоянно за Челси до 23 година този сезон и роденият в Колърейн централен халф е представял страната си до 19 и 17 година Играчът на сезона в Лийдс Стюарт Далас, който има 52 мача с националната фланелка, евентуално ще бъде капитан в отсъствието на опитното дуо Дейвис и Еванс. 

Северна Ирландия е противник на България в квалификациите за Мондиал 2022.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР