Опитите за нанасяне на щети на двустранните отношения между Република

...
Опитите за нанасяне на щети на двустранните отношения между Република
Коментари Харесай

Македонският премиер наруши мълчанието. Какво става с България?

Опитите за нанасяне на вреди на двустранните връзки сред Република Северна Македония и България са и опити за накърняване на единството в Европа, което е нужна и на Европейския съюз, и на Западните Балкани, както сподели войната в Украйна, споделя в изявление за сръбския вестник " Политика " министър председателят на Република Северна Македония Димитър Ковачевски. 

„ Оставаме ангажирани с развиването на добросъседските връзки с Република България в духа на европейските полезности, посредством взаимно почитание и политики на взаимно съгласие. Защото в формалните връзки и политики, даже сред жителите на двете страни, има взаимно съгласие и почитание. Вярвам, че ще успеем да се издигнем над всички опити на трети страни, които имат свои съоръжения в двете страни и поради непознати ползи се пробват да навредят на нашите двустранни връзки ”, споделя в изявлението Ковачевски, представен от пресцентъра на държавното управление в Скопие.
-->
В изявлението Ковачевски споделя, че има вяра в разговора като метод за решение на всеки въпрос, както и в потенциала на Република Северна Македония, и на Сърбия и вижда благоприятни условия за по-нататъшно развиване на европейската интеграция на двете страни и на задачите Западни Балкани.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР