Опитите за извънреден конгрес на БФН през юни вече са

...
Опитите за извънреден конгрес на БФН през юни вече са
Коментари Харесай

Боби Михайлов пак шеф на БФС. Без конгрес

Опитите за ексклузивен конгрес на БФН през юни към този момент са обречени. Борислав Михайлов още веднъж публично извършва длъжността президент на Българския футболен съюз, реши арбитър Владимир Вълков от комерсиалното поделение на Софийски градски съд.

Съдът анулира отхвърли на Агенцията по вписванията от 5 май, когато тя реши да не впише Михайлов като президент, откакто той отдръпна оставката си в края на април. Тя беше импортирана цели 18 месеца по-рано - през октомври 2019 година.

Така публично Михайлов се връща на поста до провеждането на нови избори. Те би трябвало да се състоят на постоянния конгрес, плануван за февруари следващата година.

Новото решение на Софийски градски съд може да бъде обжалвано с частна тъжба пред апелативния съд в едноседмичен период.

Решението на Михайлов да отдръпна оставката си пристигна, откакто Димитър Бербатов съобщи кандидатурата си за началник на БФС и даже образува екип, с който да ръководи съюза. Битката ще се състои на конгреса, когато и да се организира той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР