Опитен софийски автокрадец, известен с прякора Мароканеца, бе спипан от

...
Опитен софийски автокрадец, известен с прякора Мароканеца, бе спипан от
Коментари Харесай

Наглост! Крадат кола с паяк

Опитен софийски автокрадец, прочут с прякора Мароканеца, бе хванат от полицията при опит да отмъкне остарял лек автомобил „ Фиат “. Колата била паркирана на една от улиците в столичния квартал „ Надежда “. Въпреки че не била супер нова, джамбазинът й хвърлил око. Той употребявал остарял италиански трик за обири. Просто пристигнал с репатрак, оповестява " Телеграф ". 

Криминално проявеният мъж е хванат от патрул на Второ районно управление (на МВР) - Столична дирекция на вътрешните работи на мястото на престъплението.
-->
Части 

Тъкмо в миг, когато качил автомобила на платформата и бил подготвен да потегли в незнайна посока, бил заловен. Оказало се, че задачата му била да разглоби колата и да продаде частите. Действал главно на остарели коли, защото намерил такава ниша на пазара. Разфасовал ги в гараж в квартал „ Обеля “ и разпродавал частите им по разнообразни морги в София. Изпълнявал и поръчки на хора, търсещи дефицитни елементи за съответни модели коли, обясниха проверяващи. 

Кражби 

Мъжът има предходни регистрации за обири. Задържан е до 24 часа. Очаква се да му бъде повдигнато обвиняване. Преди време той още веднъж е бил арестуван в София, само че по-късно бил освободен от съда. Според осведомени характерният му естествено мургав цвят на кожата и брадата, която си пуснал преди време, му донесли прякора. Иначе нямал нищо общо с Мароко, даже не знаят в миналото да е стъпвал в африканската страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР