Опитът да се плашат софиянци с криза с отпадъците след

...
Опитът да се плашат софиянци с криза с отпадъците след
Коментари Харесай

Фандъкова се развилня във фейсбук: Василе, кажи си за проверката от прокуратурата

Опитът да се плашат софиянци с „ рецесия с отпадъците след 3 години “ от управническа позиция е лекомислен и явно има някакви други цели.
За да няма спекулации по тематиката с работата на завода за отпадъците, приканвам господин Терзиев да даде резултатите от инспекцията, която разпореди, на прокуратурата и АДФИ. Нека външни контролни органи да видят всичко и да преценяват има ли нарушавания или не, и в случай че има, да се носи отговорност. Това е сериозният метод, а не тематиката да се употребява като част от някаква пиар-стратегия.
Започнах работата си като кмет при действителна рецесия с отпадъците – хиляди бали с боклуци се разпадаха на площадки край София и затворени депа. Намерихме решения с работа.
Оставила съм работещ завода за преправка на отпадъците, с подготвен План за рационализация, съветван с специалисти от Виена и Берлин.
Новото управление на завода би трябвало да разгласи процедури за оползотворяване на РДФ-гориво, тъй като заводът създава толкоз РДФ, за колкото има контракти с циментови фабрики. Трябва незабавно да се усили и ръчното сепариране. Лично споделих на господин Терзиев, когато се виждахме, че не съм си разрешила да завърша процедурата, с цел да не е в последния миг и да може той да вземе решение дали ще го разпореди на външен реализатор или ще назначава служащи.
От профила във фейсбук на някогашния кмет Йорданка Фандъкова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР