Операцията в бургаския квартал Сарафово по претърсването на лек автомобил

...
Операцията в бургаския квартал Сарафово по претърсването на лек автомобил
Коментари Харесай

Скандална версия за ареста на бившия депутат

Операцията в бургаския квартал Сарафово по претърсването на лек автомобил „ Дачия Докер “, за който се допуска, че е благосъстоятелност на някогашния народен представител от ГЕРБ и водач на общинската конструкция Иван Вълков, се организира от бранш „ Криминална полиция “ в ОДМВР-Бургас. Същите елементи на Министерство на вътрешните работи са блокирали и триетажната къща на родителите му на ул. „ Ангел Димитров “ 29, пише 

Флагман излезе с версия за ареста:

Задържаният показно общински ръководител на ГЕРБ е обвинен за съучастничество в палеж, за закани с физическа саморазправа срещу някогашната обичана, а главен ищец е новият й съкровен другар.

Според източник на Флагман.бг карцерът на някогашния депутат от ГЕРБ е кулминационна точка на дълготрайно изясняване на интимни връзки с тази жена, с която той е живял на фамилни начала близо две години, преди да се разделят.

Докато връзките им вървели безпрепятствено, Вълков й дал безценен лек автомобил, само че след раздялата им настоял тя да му го върне.

Как се е развила кореспонденцията сред двамата по тази тематика, са наясно криминалистите от ОДМВР-Бургас, които са били осведомени, че надали не Вълков я е заплашвал с физическа кавга. В последна сметка се стига до палеж на автомобил, за койток е обвинен самият Вълков. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР